top of page

Binicilik için nasıl kayıt olunur?

Spontane ise, artık ata binmek istiyorsunuz. Bizi arayın, dileklerinizin gerçekleşmesi için elimizden geleni yapalım. Arayın ve isteklerinizi, ata binmenin nasıl olmasını istediğinizi bize bildirin. Her konuğa bireysel bir yaklaşım için varız!!! Kayıt yaparken bilmemiz gerekenler: - ne zaman varmak istiyorsunuz (gün), - ne zaman varmak istiyorsunuz (saat), - sürücü sayısı, - sürücülerin ne tür sürüş deneyimleri var, - ne kadar süre istiyorsunuz? binmek (yarım saat, bir saat, bir buçuk, iki, vb.), - ne içinde Yürüyüş yapmak istiyorsanız, ayrıntılarınız (istekleriniz) üzerinde anlaştıktan sonra, randevu alıyoruz (at rezervasyonu yapıyoruz veya sizin için atlar).


Binicilik için nasıl kayıt olunur?
Binicilik için nasıl kayıt olunur?

Binicilik kulübüne vardığınızda bizi aramalısınız. Çalışanımızın sizinle tanışması için. Toplantının ardından sırasıyla atlarla tanışma ve brifing. Öncelikle ata nasıl binileceğini ve nasıl inileceğini gösteriyoruz. Bir sonraki şey, dizginlerin nasıl tutulacağıdır. Ayrıca, "ileri", "dur", "sol", "sağ" komutlarının nasıl verileceği. Tabii kollar, bacaklar, sırt nasıl tutulur. Ve ayrıca ne yapılmalı ve ne yapılmamalı.


Herkes atlarına bindikten sonra ormanda yürüyüşe çıktık.


Şirketinizde farklı seviyelerde biniciler olduğu görülür. Biri yürüyüş yapmak istiyor ve biri tırıs ve dörtnala gitmek istiyor. Bunu ata binme konusunda anlaşma aşamasında tartışmak daha iyidir. Sürat ve dörtnal gelince. Atlamadan önce size eşlik eden eğitmene danışın.


Yürüyüş sırasında taşıyıcınızla fotoğraf çekmek için mola veriyoruz. Video sırasıyla.


En iyi seçenek bir saattir, ancak bunu uzatabilirsiniz. Yürüyüşün süresini kendiniz seçersiniz, yarım saat, bir saat, bir buçuk, iki vb. Tüm ata binişler bireysel olarak yapılır ve grup yoktur.


Çocuklarınız ile ata binmek istiyorsanız lütfen önceden haber veriniz. Küçük misafirlerimiz için daha küçük atlar sağlayacağız. Ayrıca çocuklara kask hediye edilecek.


Ata bindikten sonra atları (havuç, elma, şeker) tedavi edebilirsiniz. Ve yanınızda getirmeniz daha iyi olur, aksi takdirde tükenebiliriz.


Bizimle bir kızak veya faytona binebilirsiniz. Dilerseniz at ve kızak, dilerseniz fayton da teslim edebiliriz.


Romantik izlenimler ve neşeli duygularla dolu alışılmadık, zarif bir hediye. Yürüyüş, sizi manzaranın güzelliği ile memnun edecek ve sevdiklerinizle unutulmaz zaman geçirme fırsatı sağlayacaktır. Fotoğraf ve video desteği dahil!


Aracılar olmadan!!!


Ata bindikten sonra ziyaret edebileceğiniz bir geyik çiftliğimiz de var. Geyiğin yanı sıra başka hayvanlar da vardır (chanterelles, kutup tilkileri, rakunlar, tavşanlar, gelincikler, yaban domuzları, kurtlar, dış yapraklar, keçiler, koyunlar, inekler). Bütün bu hayvanlar da tedavi edilebilir. Elbette onlarla fotoğraf çekin, onlara dokunun. Sonra, yurda gidin ve Uzak Kuzey halklarının nasıl yaşadığını görün.



Bir at satın alın!


Bir atı seçmek ve satın almak her zaman kolay olmuştur, olacaktır ve olmayacaktır.


Campervan Türkiye'yi ziyaret ettiniz mi ?



bottom of page