top of page

Kızak

Yılın herhangi bir zamanında atlı, tek, çift, üçlü kızak. Aradığını buldun! Her şeyi anahtar teslim yapıyoruz! Bu çok önemli. Fotoğraf ve gerçeklik eşleşmelidir. Sizin hayal gücünüz bizim imkanlarımızdır. Atlı kızak kiralama hizmeti vermekteyiz. Kızak gezintileri, Rus kışının alışılmadık atmosferine dalmanıza izin verecektir. Eğlenmenin ve eğlenmenin harika bir yolu.


Kızak
Kızak

Aşağıdakiler için üç at sağlayabiliriz: - Yılbaşı etkinlikleri - Noel Baba'nın kızağı - evlilik - yıldönümü - yıldönümü - doğum günü - kurumsal parti - ya da sadece ata binin, kendinizi şımartın ve sevdiklerinize sürpriz yapın. Atlı kızak gezintileri, zaman geçirmenin alışılmadık ve eğlenceli bir yoludur. Parlak ve sıradışı duyguların yanı sıra temiz kış havası ve orman kokusu.

Bütün bunlar sakinleşmeye ve stresi azaltmaya yardımcı olacaktır.


Birkaç yüzyıl öncesine taşınmış gibi hissedebilirsiniz. Atlı bir kızağa binme teklifimizle ilgileniyorsanız. Mürettebatı seçeceğiz: öncelikle isteklerinizi dikkate alarak. İkincisi, rahat edeceğiniz yer. Kızak maliyeti şunlara bağlıdır: - atların teslim mesafesi - takımda kaç at var - kızak süresi. Atları size teslim etmeden de yapabilirsiniz. Bize gelmeye hazırsanız. hizmetlerimiz için fiyatlar ile bulunabilir burada _


Campervan Türkiye'yi ziyaret ettiniz mi ?



bottom of page