top of page

What is good riding

Beyaz atlı bir prens, sevgilisine doğru dört nala koşmaktadır. Ürkek bir atla ustaca başa çıkan heybetli bir binici. Asil şövalyeler, yiğit silahşörler, acımasız kovboylar... Ata binmek, çocukluktan beri sevilen masal ve macera filmlerinin olay örgüsünden ilham alan bir romantizm havasıyla çevrilidir. Neden kendini bir binici olarak denemiyorsun?


Rüzgara karşı ata binmek, bitkilerin acı aromasını içinize çekmek ve kendinizi doğanın bir parçası gibi hissetmek - nefes kesici. Ata binmek, romantizm ve duygusal patlamaya ek olarak sağlık açısından büyük faydalar sağlar:


  1. Kaslı korsenin güçlendirilmesi.

  2. Kas-iskelet sistemi hastalıklarının önlenmesi ve tedavisi.

  3. Kusursuz duruş.

  4. Vücudun çeşitli organ ve sistemlerinin iyileştirilmesi: kardiyovasküler, dolaşım, endokrin, solunum, sindirim, sinir.

  5. Psikolojik gerginlik ve stresin giderilmesi. Binicilik iyidir çünkü depresyondan kurtulmaya yardımcı olur.

  6. Kronik jinekolojik hastalıklarda refahın iyileştirilmesi (pelvik organlara yoğun kan temini nedeniyle elde edilir).

Şeker buketi dönemi geride bırakıldığında ve aşık bir çiftin ilişkisinin gelişimi yavaş yavaş istikrarlı bir seyir izler, her zaman yararlı bir duygusal patlama. Psikologlar, ortak canlı izlenimlerin ilişkileri güçlendirmenin en etkili yollarından biri olduğuna inanıyorlar. Ata binmenin bir çift için faydaları nelerdir ? Bu:

  1. Alışılmadık bir ortamda bir tarih.

  2. İkinci yarının şimdiye kadar bilinmeyen niteliklerini (el becerisi, cesaret, doğaya ve hayvanlara karşı tutum) ortaya çıkarma fırsatı.

  3. Güzel bir ormanın, temiz kumsalın ve aynalı göletin fonunda unutulmaz bir fotoğraf seansı .

Pahalı parfümler ve modaya uygun aksesuarlar, romantik bir ata binmek gibi unutulmaz bir hediyeyle asla karşılaştırılamaz.


Hiç ata binmemiş bazı insanlar korkar: İşe yarayacak mı? Pınar Horse Safari şirketi, biniciliğin tüm püf noktalarında ustalaşmanıza yardımcı olacak profesyonel eğitmenler istihdam etmektedir. Bir giriş brifingi veya bir dizi ders olabilir. Kabul etmeye hazırız:

  1. bireysel misafirler;

  2. aileler;

  3. çiftler;

  4. büyük şirketler.

Ahırda elliden fazla muhteşem at var. Dost canlısıdırlar ve onları ilginizle onurlandırdığınız için mutlu olacaklardır.


At kulübü iletişim grubuna katılın ve atların ve sahiplerinin yaşamlarından birçok ilginç şey öğreneceksiniz.


Campervan Türkiye'yi ziyaret ettiniz mi ?


bottom of page