top of page

At gezintisi

Banliyölerde, at sırtında ata binmek, bir bağımsızlık hissi verir. Aynı zamanda sadece gerilimle değil zevkle de yaşayabileceğinizi keşfetmek. Y. Lalleri, Fransız doktor ve psikolog. Aristokrasi modaya geri döndü. Avrupa'da ata binmek, ormanda ata binmek tamamen aristokrat meslekler olarak görülüyor.


At gezintisi
At gezintisi

Birincisi: belirli bir görgü kuralları, atlar ve biniciler için görgü kuralları.

İkincisi: zarif ekipman.


Üçüncüsü: seküler eğlencenin genel atmosferi, estetikte zayıflayan Rus ruhu için karşı konulamaz bir şekilde çekici. 1836'dan başlayarak, tüm Moskova soyluları hipodromda toplandı. Yarışlara hayran kalın ve rafine toplumun tadını çıkarın ...... daha fazlasını okuyun . Ata binmenin ne kadar iyi olduğunu burada öğrenebilirsiniz .


Kum çukurları su (yeraltı suyu) ile doldurulur. Bunlar birbirine bağlı iki büyük pitoresk gölettir. Bu yerlerin kabartması, manzaraları, bitki örtüsü son derece güzel. Bu yerlere giderken egzotik güzelliklere şaşırmamak mümkün değil. Görünüşte her şey, ama banliyöler değil.


Ek olarak: sınırsız gökyüzü ve güneşin yumuşak ışınları suyun aynasına yansır.

Kesinlikle muhteşem bir yer.

  • bireysel olarak ormanda ata binme

  • banliyölerde iki kişilik ata binme

  • çocuklar için banliyölerde ata binme

  • çocuklu yetişkinler için banliyölerde ata binme

  • şirket için banliyölerde ata binme


Ormanda ata binmek sadece iki kişi tarafından değil, tüm aile tarafından yapılabilir. Hem yetişkinler hem de çocuklar. Genç biniciler için daha küçük atlarımız var. Çocuğun sakin hissedeceği. Çeşitli sınıflardaki atlar her zaman hizmetinizdedir . Atla iletişimde ilk adımları atmanıza yardımcı olacağız.


Hizmetlerimizin fiyatlarını buradan kontrol edebilirsiniz . Sizin için uygun olan herhangi bir zamanda banliyölerde önceden ata binebilirsiniz. Belirlenen gündeki hava, ormanda ata binmek için uygun değilse, tatil tarihinizi istediğiniz zaman başka bir güne erteleyebilirsiniz.

Ata binmek için bize gelmeyi unutmamalısın. Giysilerinizin olabildiğince rahat olması gerektiğini. Burada göreceğiniz kıyafetler ne olmalı ?

İki kişilik ata binmek, alışılmadık, neşeli duygularla dolu bir hediyedir.

Binicilik dersleri veya sadece güzel, bakımlı atlara binmek için sertifikalar. Atlarla yapılan fotoğraf çekimleri için sertifikalar. Sertifikalar hakkında daha fazla bilgiyi   buradan edinebilirsiniz   .

BELKİ BİR AT ALMAK DÜŞÜNÜYORSUNUZ!


Bir at satın alın!

Bir atı seçmek ve satın almak her zaman kolay olmuştur, olacaktır ve olmayacaktır.


Sahip olur olmaz…….. daha fazlası burada . Kim ilgilenirse tıklar, herkes ilgilenmez, bu yüzden herkesi göndermiyoruz)))


Campervan Türkiye'yi ziyaret ettiniz mi?



bottom of page