top of page

AT TEMALI KOLYEMİ NASIL SEÇERİM?

Bir at ve binicilik tutkunu olarak, atlara gururla takı takarak bunu göstermek istemeniz normaldir. Her türden daha fazla farklı binicilik takısı var. Her şey seçmekle ilgili. Bugün at temalı kolyeleri hep birlikte göreceğiz.


AT TEMALI KOLYEMİ NASIL SEÇERİM?
AT TEMALI KOLYEMİ NASIL SEÇERİM?

NEDEN ATLARA TASMA TAKILIR? Atlara tasma takmanın birkaç nedeni vardır. İlk olarak, tutkunuzu iletir. Bu şekilde, başka bir meraklı bunu görebilir ve tartışmayı başlatabilir. Ardından, bir kolye takmak boynu giydirir. Taktığınız kolyenin sevdiğiniz herhangi bir tema yerine bir teması olması daha da iyidir. KOLYEM İÇİN HANGİ MALZEMEYİ SEÇMELİYİM? Seçim zamanı! Bunun için malzemelere bakmak ilginç. At tasması almak iyidir , ancak uzun süre dayanacağından emin olabilirseniz daha da iyidir. İşte kolyeniz için en iyi malzemeler:

  • Altın : Altın rengi güzeldir ve paslanmaz. Çok iyi bir seçim ama dikkatli olun ama altın pahalı.

  • Gümüş : Çok kaliteli bir kolye için mükemmeldir, gri rengi çoğu kıyafetle çok iyi gider. Altından daha uygun fiyatlı.

  • Paslanmaz çelik : Daha da uygun fiyatlı, paslanmaz çelik paslanmadığı için at tasması için çok iyi bir seçim olmaya devam ediyor. Kolyeniz uzun süre dayanacaktır.

AT KOLYESİNİN TEMASINI SEÇİN Artık malzemeyi seçtiğinize göre, temayı seçmelisiniz. En güzel bulduğunuz, aşık olmanızı tetikleyecek olanı alabilirsiniz. Seçim yapmanıza yardımcı olacak bazı temalar şunlardır:

  • At nalı : At nalı üzerinde birçok gerdanlık vardır. Bildiğiniz gibi, bu bir uğur tılsımıdır. Her gün üzerinizde uğur getiren bir tılsım olmasından daha iyi ne olabilir?

  • At biti : Bit, binicilikte harika bir klasik, buna ek olarak, bir pandantif bitin olması çok güzel.v

  • Atın sembolü : Bir atın başının kolyesi veya dört nala koşan bir at, işte güçlü bir sembol.

Campervan Turkey'i ziyaret ettiniz mi?




bottom of page