top of page

2 ORİJİNAL HEDİYE FİKİRİ

Tatil yaklaşıyor, hediye fikirleri düşünmenin zamanı geldi. Bir atı ve binicilik meraklısını binicilik hediyeleriyle memnun etmek istiyorsanız, sizin için güzel planlarımız var.

2 ORIGINAL EQUESTRIAN GIFT IDEAS
2 ORIGINAL EQUESTRIAN GIFT IDEAS

HEDİYE OLARAK SWEATSHIRT


At severler için güzel hediye fikirleri arasında at motifli kıyafetler de yer alıyor. Böylece onu giyebilecek ve bu güzel ata olan tutkusunu onaylayabilecek. Örneğin, online alışverişte bulabileceğiniz bir çocuk at tişörtü hediye etmek kesinlikle sizi memnun edecektir. Kadın ve çocuklar için at tişörtleri, atlı ve country tarzı atletler ve çok daha fazlasını bulacaksınız.


At, birçok insan için en sevdikleri hayvandır. İnsana yakın olduğu için tutku ve coşku yaratır. Ata binmek, insanlar ve atlar arasındaki bu ilişkiyi daha da güçlendiriyor. Dolayısıyla yaratılabilecek tutkular. Bu nedenle at desenli birçok giysi bulunmaktadır. Onları gururla takabilir ve meraklıları arasında kendinizi tanıyabilirsiniz. Atları seven kızınız için bir at tişörtü veya sweatshirt mükemmel bir hediyedir.


KİŞİYE ÖZEL VEYA EL YAPIMI TEKLİF


Daha da kişisel bir hediye için tişörtünüzü kişiselleştirebilirsiniz. Örneğin tişörtünüze basmak için atınızın, hatta atınızın üzerinde bir fotoğrafınızı ekleyin . Hediye edeceğiniz kişiye atının olduğu kişiye özel bir tişört hediye etmekten daha güzel ne olabilir?


Bu fikir size hitap etmiyorsa ve atlı takıları tercih ediyorsanız, lokomotif at görselli deri bileklikler sunuyor.




Campervan Türkiye'yi ziyaret ettiniz mi?


bottom of page