top of page

HEDİYE FİKİRLERİ: EN İYİ AT TEMALI OYUNCAKLAR

Ata ve biniciliğe meraklı bir çocuğa özel bir hediye vermek ister misiniz? Bu temanın etrafındaki farklı oyuncak türleri eksik değil ve bunlardan birkaçı arasında seçim yapacaksın.

Burada hediye edebileceğiniz en iyi at temalı oyuncak fikirlerine bir göz atın.


HEDİYE FİKİRLERİ: EN İYİ AT TEMALI OYUNCAKLAR
HEDİYE FİKİRLERİ: EN İYİ AT TEMALI OYUNCAKLAR

AT PELUŞ

Yeni yürümeye başlayan çocuklar için yumuşak oyuncakların en popüler ve faydalı oyuncaklardan biri olduğu artık bir sır değil. Öyleyse, çocuk atlara çok erken ilgi gösteriyorsa, neden ona en sevdiği hayvanın suretinde bir oyuncak vermiyorsunuz? Yumuşak bir at oyuncağı çocuğa gelişiminde eşlik edecek ve çocukluğu boyunca ona eşlik edecektir. Belirli bir yaştan itibaren, tek boynuzlu at pelüşü veya pegasus pelüşü gibi at pelüşünün harika çeşitlerini tercih edebilirsiniz . Bir at heykelciği ve ilgili mitolojik hayvanlar daha büyük çocuklar ve gençler için ideal olacaktır.

SALLANAN AT

Çocuk yürümeye ve hareketlilik kazanmaya başlar başlamaz onu meşgul edecek ve yerinde tutacak oyuncaklar bulmak önemlidir. Bu amaçla sallanan at, çocuk için mükemmel bir hediye olabilir. Sallanan at, çocuğu kötü bir ruh halindeyken veya korktuğunda rahatlatmak için de ideal bir çözümdür.

AT TEMALI MASA OYUNLARI

Çocuğun hediyesinden tüm ailenin yararlanması için at temalı masa oyunları iyi bir fikir olabilir. Bu kategoride, küçük atların klasik oyunu, yanılmayacağınız bir zorunluluktur. İkizler veya kardeşler için dev bir yapboz da harika bir hediye fikridir.


Campervan Turkey'i ziyaret ettiniz mi?



bottom of page