top of page

ATINIZ İÇİN DOĞAL BİR ENFLAMATUAR ÖNLEYİCİ YAPIN

Atınızı tımarlamaya gittiğiniz zamanı hatırlıyor musunuz ve bacakları şişmişti ya da birdenbire ortaya çıkan bir şişlik vardı? Kabul edelim: atlar harika ama inanılmaz derecede hassas yaratıklar, aptalca kazalara eğilimli. Küçük bir çizik bile aniden şişebilir ve enfeksiyon kapabilir. Hepimiz oradaydık .

MAKE A NATURAL ANTI-INFLAMMATORY FOR YOUR HORSE
MAKE A NATURAL ANTI-INFLAMMATORY FOR YOUR HORSE

Benim gibiyseniz, elinizde size yardımcı olacak bir şey olduğunu bilirsiniz, ancak ahırda veya ahırda boşuna aradıktan sonra, onu hiçbir yerde bulamazsınız. Piyasada yalnızca enflamasyonu azaltmak için tasarlanmış bir ürün var mı?


DOĞAL BİR İLTİHAP İLTİHABI ATININ İLGİSİ NEDİR?


Bugün atlar için güvenli olan doğal bir iltihap önleyici ürün yapabilirsiniz . Uçucu yağlarla çalışmaya başladığımda , kendi kullanımım için piyasadaki bir boşluğu doldurmaktı. Gerekmedikçe atım için kimyasallar eklemek istemedim. Malzemeler ve kompozisyonlar üzerinde deneyler yaparken ben, atlarım ve çocuklarım kobay olduk. Bazı yağların diğerlerinden daha etkili olduğunu, bazı popüler yağların ise atlarla kötü tepki verme eğiliminde olduğunu buldum. Kısa süre sonra ağrıyı ve şişliği topikal olarak hafifletmek için hızlı ve etkili bir şekilde çalışan bileşenlerin bir kombinasyonunu buldum. Midillim ve üstyapı müşterilerim aynı fikirde olma eğilimindedir, bu yüzden şimdi anti-enflamatuarımı koruyorum kolay erişim için raptiye kutumda ve teçhizatımla kullanışlı. Ürünlerim el yapımıdır ve büyük perakende mağazalarında bulunmamaktadır. Bu yüzden ürününüzü evde yapmanıza yardımcı olmak istiyorum. Siz de at nalı bileklik istiyorsanız mağazamıza göz atabilirsiniz.




UÇUCU YAĞLAR VE ATLAR İÇİN YARARLILIKLARI HAKKINDA


Uçucu bir yağ , genellikle bir bitkinin yapraklarından, gövdelerinden, çiçeklerinden, kabuğundan, köklerinden veya diğer kısımlarından damıtılan ( çoğunlukla buhar veya su ile) bir sıvıdır . Uçucu yağlar konsantredir. Atlarla çalışırken , inanılmaz derecede güçlü oldukları için onları seyreltmek gerekir . Esansiyel yağlar kan-beyin bariyerini geçer, böylece topikal kullanımları kan dolaşımına emilebilir ve tüm vücudu içeriden etkileyebilir. Ayrıca, doğal olduklarından, vücut onları karşılar ve bağışıklık tepkisi yoluyla kimyasallarla savaşmak yerine onları daha kolay emer. İltihabı azalttığı bilinen çeşitli esansiyel yağlar vardır.ve bu nedenle ağrıyı hafifletir . Bu yağların ısıtma veya soğutma özellikleri vardır, ancak hepsinin ağrı kesici ve iltihap önleyici özellikleri vardır.


SOĞUTMA


Soğutma özellikleri, iltihaplanmayı azaltmak ve şişkinliği gidermek için en iyisidir. Ağrıları gidermenin yanı sıra, aynı ürünü yazın banyodan sonra atınızı serinletmek için de kullanabilirsiniz!


Canlandırıcı yağlar:


- Nane - Okaliptüs - Sandal ağacı - Limon otu



ISINMA


Isıtıcı yağlar, antispazmodik özelliklere sahip olma eğiliminde olduklarından, kasları ısıtarak ve ağrıyı hafifleterek ağrılı kasları daha fazla rahatlatma eğilimindedir. Çalışkan atlar için bu yağlar daha faydalıdır.


Isıtıcı yağlar:


- Kekik - Tütsü - Mercanköşk - Karanfil - Bergamot




ESANSİYEL YAĞLAR NEREDEN ALINIR?


Uçucu yağlarınızı marketten almayın. Yalnızca titiz bir inceleme sürecinden geçmiş ve terapötik derece mührü verilmiş yağları kullanın. Bugün piyasada birçok esansiyel yağ ürünü olduğunu göreceksiniz. Onları seçmek ve hangi yoldan gideceğinize karar vermek zordur. Örneğin voshuiles.com'dan satın alabilirsiniz . Hangi markayı seçerseniz seçin her zaman organik ve terapötik kalitede yağlar satın alın.


ATLAR İÇİN ANTİ İLTİHAP TARİFİ


Atınız için kendi doğal anti-inflamatuarınızı yapmak için, ihtiyacınız olacak: İnce damla püskürtücü ile BPA içermeyen 100 ml'lik bir kap. Fraksiyone Hindistan Cevizi Yağı, Badem Yağı veya Arnica gibi bir taşıyıcı yağ. 10 ila 15 damla uçucu yağ. Yağı kabınıza eklemek için yaklaşık ⅔ ila ¾ oranında doldurarak bir huni kullanın. Ardından, bir karışım oluşturmak için seçtiğiniz yağı veya yağları ekleyin. Nane ve okaliptüs, güçleri ve uyarlanabilirlikleri nedeniyle belki de piyasadaki en yaygın yağlardır. İpucu: Çoğu böceği doğal olarak kovmak için de kullanabilirsiniz. Ya da atınızın seçmesine izin verin! Atlar her şeye, özellikle de kokulara karşı son derece hassastır. Yukarıdaki yağlardan çeşitli getirin. Bunları tek tek çıkarın ve uzaktan teklif edin. Atınız arkasını dönerse veya hapşırırsa, bu muhtemelen onun için uygun yağ değildir. Ama yaklaşıp nefes alırsa, ağzını açıp dudaklarını kaldırırsa veya ağzını açmaya çalışırsa,



Campervan Türkiye'yi ziyaret ettiniz mi?



bottom of page