top of page

HAYVANLARLA GÜNLÜK YAŞAMAK İÇİN HANGİ MESLEK EGZERSİZİ YAPILMALI?

Veterinerlik mesleğinin yanı sıra, zamanınızın çoğunu hayvanlarla geçirmenizi sağlayan çok sayıda meslek vardır. Hayvanlarla vakit geçirmeyi sevdiğinizde egzersiz yapabileceğiniz bu işler nelerdir?


WHAT PROFESSION TO EXERCISE TO LIVE DAILY WITH ANIMALS?
WHAT PROFESSION TO EXERCISE TO LIVE DAILY WITH ANIMALS?

HAYVANLI İŞLER


Hayvanlarla çalışmak için çok çeşitli meslekler mevcuttur. Bazıları diğerlerinden daha iyi bilinir. Bununla birlikte, hayvanlarla ilgili işlerin çoğu, onların sağlık bakımı ve bakımı ile ilgilidir. Dolayısıyla hayvan hekimliği ile ilgili bu mesleklere ek olarak hayvancılık sektöründe de pek fazla imkan yok aslında.


En iyi işler sitesi , hayvanlarla vakit geçirmek için mesleklerin bir listesini sunar. Hayvan sağlığı asistanı, hayvan bakıcısı, köpek eğitmeni, eğitmen ve davranışçı, yetiştirici, bakıcı ve hijyen görevlisi vb. meslekleri buluyoruz. Çeşitli mesleki eğitim kursları, hayvanlarla ilgili bu çeşitli mesleklerin icrası için gerekli nitelikleri sağlıyor.


HAYVANLARLA ÇALIŞMAK İÇİN SERTİFİKALAR


Fransa'da, zamanınızın çoğunu hayvanlarla birlikte geçirmenize izin veren meslekleri icra etmek için genellikle iki sertifika önerilir. Dereceye sahip olmak iyi bir şey ama aynı zamanda belli bir miktarda bilgi gerektiriyor.


Bu nedenle eğitim sertifikalarından farklı olarak yeterlilik sertifikaları bulunmaktadır. Bu sertifikalar birkaç etki alanı için mevcuttur. Bunları elde etmek, Horse Passion'da bulunan bir dizi beceri ve malzeme gerektirir .


Yeterlilik belgeleri, işverenlere, sahibinin kendisine verilen çeşitli görevleri yerine getirmek için gerekli tüm bilgilere sahip olduğunu kanıtlar. Veteriner hizmetlerine danışıldıktan sonra ikamet edilen yerin valiliği tarafından verilir. En fazla 10 yılda bir sertifika sahibi, sertifikasını aktif tutmak için bilgilerini güncellemelidir.


Nihayetinde, tutkunuz hayvanlara yönelirse onunla yaşamak mümkündür . Hayvanlarla sürekli temas halinde olmanızı sağlayan bir dizi meslek vardır. Bunlardan birinin seçimi, bireyin hayvanlara olan ilgisinden kolayca çıkarılabilir.




bottom of page