top of page

AT TEMALI KIZ ODASI DEKORASYONU

At temalı bir kız odası , at ve binicilik tutkunları için idealdir. Bu muhteşem at temalı yatak odaları, at seven kızlarınızı kesinlikle heyecanlandıracak!


DECORATING A HORSE-THEMED GIRL'S ROOM
DECORATING A HORSE-THEMED GIRL'S ROOM

Koleksiyonumuza göz atın ve bulduğumuz harika fikirlerden ilham alın! Geçenlerde çok tatlı bir alıntı gördüm: "Bütün atlar, hayatlarında en az bir kez, küçük bir kız tarafından sevilmeyi hak eder." Bu alıntıya uygun harika at kızları yatak odaları bulduk. En sevdiğiniz küçük sürücü için kesinlikle ilham bulacaksınız .


Bu tasarımın sadeliği, tek duvar rengi ve çok çocukça olmaması hoşuma gitti. Odaya atlı bir atmosfer katan duvara yapıştırılmış bazı çıkartmalar görüyoruz. Mor ve siyah atlı kız yatak odası. Burada, yetiştirilen bir atın başka bir çıkartması. Bu, yatak odasına atlı bir dokunuş katan harika bir duvar çıkartması. Bu yatak odasındaki at halısına bayılıyorum! Odayı canlı ve neşeli hale getirmek için parlak renkler ekler.


Duvarınızı boyamaktan veya üzerine at çizmekten daha kolay olan at nalı tercih edin. At nalı tek başına dekoratif bir unsur olabilir. Bu yaygın değil! Bu çok orijinal ve hatta şans getiriyor gibi görünüyor!




bottom of page